Тепло дітям, які втратили батьків через війну

Зігрійте серця та домівки дітей Героїв!

Цього року нам потрібно зібрати 9 840 000 грн, щоб забезпечити теплом усіх наших підопічних, які цього потребують

4226 дітей

потребують зимового одягу та взуття

253 родини

потребують дров для обігріву своїх домівок

Зима наближається, і тисячі українських дітей, які втратили батьків через війну, не мають достатньо теплого одягу. Через постійні перебої зі світлом їм доводиться ще частіше мерзнути у своїх домівках чи тимчасових помешканнях. Проєкт "Тепло дітям" від фонду "Діти Героїв" створений, щоб подарувати цим дітям відчуття безпеки та домашнього затишку в холодну пору року.

Як ви можете допомогти?

Теплий одяг

3000 грн — повний комплект, що включає куртку, шапку, рукавиці та шарф. Цей набір допоможе дитині почуватися комфортно під час зимових прогулянок та ігор на свіжому повітрі

Зимове взуття

3000 грн — пара теплих чобіт,  які захистять ніжки дитини від холоду та вологи

Дрова для родини

10 000 грн — сума, яка забезпечить одну родину дровами на весь опалювальний сезон, створюючи тепло та затишок у їхньому домі

Що ми вже зробили разом?

Завдяки вашій підтримці в минулій кампанії "Тепло дітям" ми досягли таких результатів у 2023 році:

Понад 2300 дітей

отримали зимовий одяг

Понад 1100 дітей

отримали зимове взуття

59 родин

були забезпечені дровами на весь зимовий період

Історії дітей та родин, які вже отримали допомогу

Семенова Міланія:
отримала взуття, одяг, грілки

Батько 9-річної Меланії, військовий ЗСУ, загинув під Кремінною. Дівчинка з мамою через військові дії була змушена переїхати до Дніпра, але все ще мріє повернутися до рідного Харкова. Завдяки проєкту «Тепло дітям» Меланія отримала теплі зимові речі — взуття, шапку, шарф і грілки, щоб з комфортом провести зимові місяці

Родина Малигіних:
отримали дрова

Родина Малигіних отримала дрова від фонду «Діти Героїв», що стало справжнім порятунком для них цієї зими. Вони живуть у селі, де будинок опалюється дровами, і піч обігріває лише дві кімнати. Раніше батько родини завжди заготовляв дрова, починаючи ще з весни, і це була спільна справа для всієї сім'ї. Він рубав дрова, старший син допомагав, а мама складала їх для зимових холодів. «Це для нас дуже важливо. Дякую вам», — каже мама родини, з вдячністю згадуючи про допомогу, яка дозволить їм пережити ці важкі часи.

Вовк Артем та Буцлевська Анастасія:
отримали теплий одяг та взуття, а також грілки

Історія Артема та Анастасії, батько яких загинув від рук російських агресорів, бо намагався вивезти свою сестру з Чернігівщини. Росіяни тоді відкрили вогонь по автомобілю, чоловік пішов на переговори з агресором, сподіваючись таки врятувати рідних. Сестра встигла втекти, але чоловіка безжалісно розстріляли. Двоє дітей, Артем та Анастасія, залишились без батька, але так і не отримують жодних виплат від держави, тому дуже потребують фінансової та гуманітарної допомоги. У рамках проєкту «Тепло Дітям» ми вже відправили їм теплий зимовий одяг та взуття.

Нам потрібно більше допомоги цього року!

Кількість дітей, які потребують допомоги, зросла. Щоб допомогти їм, нам потрібно зібрати 9 840 000 грн. Кожен благодійний внесок наближає нас до цієї мети. Разом ми зможемо створити комфортні умови для дітей Героїв у холодні місяці.

Нам потрібно більше допомоги цього року!

Кількість дітей, які потребують допомоги, зросла. Щоб допомогти їм, нам потрібно зібрати понад 28,9 млн грн. Кожен благодійний внесок наближає нас до цієї мети. Разом ми зможемо створити комфортні умови для дітей Героїв у холодні місяці.

Learn More About Children's Grief:
A Free Checklist

Leave your email and get expert strategies to support your children’s emotional well-being

Родина Найдухів

табір «Воловець» у Карпатах

З перших днів повномасштабного вторгнення Юрій пішов добровольцем на фронт. На жаль, чоловік загинув під Бахмутом. Ця трагедія стала справжнім ударом для його дружини Галини та двох донечок — 13-річної Таїсії та 11-річної Іринки. Емоційний стан донечок був вкрай нестабільним: вони закрились в собі.

Від фонду «Діти Героїв» сімʼя Найдухів отримала можливість поїхати до табору «Воловець» у Карпатах. Це табір психоемоційної стабілізації для сімей, що постраждали від війни. З перших днів у таборі розпочались позитивні зміни. Вони ходили в гори, малювали, співали, купалися в чанах. Галина каже, що вона вперше після трагедії добре спала. А дівчата, які категорично відмовлялись йти до психолога, після табору самі висловили бажання розпочати роботу з фахівцем!